Zašto se voli Banini?

Mnoge kompanije teže da ih potrošači na tržištu prepoznaju, respektuju, cene i uvažavaju. Značajan broj njih u tome i uspeva. Ali, mali je broj onih koji uspevaju da sa potrošačima izgrade i jedan, daleko bliži, emotivniji odnos. Mi u Baniniju smo duboko svesni ove činjenice zbog čega se već trideset pet godina trudimo da, svakim svojim proizvodom: slanim ili slatkim, hrskavim ili sočnim, običnim ili neobičnim; obogatimo život naših potrošača radošću i uživanjem. Ovaj naš napor potrošači prepoznaju i zato nam već tri i po decenije uzvraćaju svojim poverenjem i ljubavlju. Sa njima zajedno decenijama stvaramo Slađu Stranu Sveta.
Detaljnije

Kolači čije ime znači

Banini Kolači

Banini kolači predstavljaju ponos naše proizvodne tehnologije i simbol tradicije naše proizvodnje u kojoj već tri decenije uživaju generacije potrošača.

Detaljnije

Apsolutno super ste!

Noblice

Legendarne Noblice silaze sa police da vašem domu donesu jedinstvenu aromu!

Detaljnije

Neobično običan keks

Domaćica

Ovo čuveno čajno pecivo već je decenijama nezamenljiv slatkiš potrošača svih uzrasta. Pravu Domaćicu svi vole, jer je uvek vredna i uvek ima nešto slatko u kući.

Detaljnije

Trik je u Triku!

​TRIK

U čemu je trik popularnosti našeg asortimana slanih grickalica? Možda u njegovom bogatstvu i raznovrsnosti? U tome što svi proizvode dele savršenu ravnotežu hrskavosti i slanoće? Ili u tome što su savršen začin za svako druženje? Prosto je: Trik je u Triku.

Detaljnije

Vesti

VESELA LETNJA ŠKOLA

I ove godine Banini uz mališane na letnjoj „Školi prijateljstva“
Detaljnije

SUPER MIX – najbolje od „Domaćice“

Banini je za svoje verne potrošače pripremio jedan letnji novitet – nova „Domaćica“ Super Mix. Sve najbolje od dobro znane „Domaćice“
Detaljnije

Toto Milk – Letnji hit

Ljubitelji „Toto“ keksa uskoro će imati prilike da uživaju u jednom novom, neobičnom „Toto“ izdanju. „Toto Milk“ – pravi letnji hit.
Detaljnije

NOVO PAKOVANJE – NOVO SLATKO RADOVANJE

Banini je najveći deo svog proizvodnog asortimana osvežio novim dizajnom ambalaža u želji da njegovi proizvodi budu jednako slatki i spolja i iznutra.
Detaljnije