Zašto se voli Banini?

Mnoge kompanije teže da ih potrošači na tržištu prepoznaju, respektuju, cene i uvažavaju. Značajan broj njih u tome i uspeva. Ali, mali je broj onih koji uspevaju da sa potrošačima izgrade i jedan, daleko bliži, emotivniji odnos. Mi u Baniniju smo duboko svesni ove činjenice zbog čega se već trideset pet godina trudimo da, svakim svojim proizvodom: slanim ili slatkim, hrskavim ili sočnim, običnim ili neobičnim; obogatimo život naših potrošača radošću i uživanjem. Ovaj naš napor potrošači prepoznaju i zato nam već tri i po decenije uzvraćaju svojim poverenjem i ljubavlju. Sa njima zajedno decenijama stvaramo Slađu Stranu Sveta.
Detaljnije

Kolači čije ime znači

Banini Kolači

Banini kolači predstavljaju ponos naše proizvodne tehnologije i simbol tradicije naše proizvodnje u kojoj već tri decenije uživaju generacije potrošača.

Detaljnije

Apsolutno super ste!

Noblice

Legendarne Noblice silaze sa police da vašem domu donesu jedinstvenu aromu!

Detaljnije

I nijedna druga

Domaćica

Ovo čuveno čajno pecivo već je decenijama nezamenljiv slatkiš potrošača svih uzrasta. Pravu Domaćicu svi vole, jer je uvek vredna i uvek ima nešto slatko u kući.

Detaljnije

Trik je u Triku!

​TRIK

U čemu je trik popularnosti našeg asortimana slanih grickalica? Možda u njegovom bogatstvu i raznovrsnosti? U tome što svi proizvode dele savršenu ravnotežu hrskavosti i slanoće? Ili u tome što su savršen začin za svako druženje? Prosto je: Trik je u Triku.

Detaljnije

AUCHAN

Detaljnije

Vesti

Trik je dobio novo pakovanje!

Detaljnije

NOVO - Domaćica je dobila dva nova člana!

Ljubitelji „Domaćica“ keksa od novembra meseca imaju priliku da uživaju u prepoznatljivom ukusu spakovanom u fine mini zalogaje.
Detaljnije

Domaćica – u trci za najbolju reklamu 2015!

Reklama za keks Domaćica se nalazi u izboru za najbolju reklamu u 2015. na Noći reklamoždera koja se održava 28.11.15. u Sava Centru.
Detaljnije

VESELA LETNJA ŠKOLA

I ove godine Banini uz mališane na letnjoj „Školi prijateljstva“
Detaljnije