Proizvodi

Sve što radimo i sve što stvorimo je vođeno jednom jednostavnom željom: Da učinimo svet slađim i lepšim. Zato su naši proizvodi sačinjeni od sirovina vrhunskog kvaliteta po recepturama koje će svaki zalogaj učiniti malim trenutkom životne radosti i uživanja.

Skoro četiri decenije Banini je nezaobilazni deo slađe strane svakodnevnice miliona potrošača u regionu. Prefinjenim ukusima i originalnim recepturama kompanija Banini je nepogrešivo prepoznavala ukus i želje potrošača na lokalnom i regionalnom tržištu, što je rezultiralo činjenicom da su mnogobrojni naši brendovi postali njihova omiljena slatka navika.

Kolači čije ime znači

Banini Kolači

Banini kolači predstavljaju ponos naše proizvodne tehnologije i simbol tradicije naše proizvodnje u kojoj već tri decenije uživaju generacije potrošača.

Detaljnije

Apsolutno super ste!

Noblice

Legendarne Noblice silaze sa police da vašem domu donesu jedinstvenu aromu!

Detaljnije

I nijedna druga

Domaćica

Ovo čuveno čajno pecivo već je decenijama nezamenljiv slatkiš potrošača svih uzrasta. Pravu Domaćicu svi vole, jer je uvek vredna i uvek ima nešto slatko u kući.

Detaljnije

Desert s karakterom

Kasato

Stvarno, geografsko poreklo ovog neobično sočnog deserta sa blagom aromom alkoholnih pića, stvar je sporenja mnogih ljubitelja kvalitetnih dezertnih proizvoda.

Detaljnije

Savršeno skockan

NJAMB kockice

Vafel na kvadrat od pet redova hrskavih listića punjene raznovrsnim kremovima koji čine jedan slatki zalogaj što se topi u ustima

Detaljnije

Dok kažes Gustav, zasladiš trenutak

Gustav

Keks od probranih žitarica, proizveden po originalnoj recepturi koja garantuje nenadmašnu prhkost i hrskavost.

Detaljnije

To je to!

Toto

Neponovljivo zavodljivi sendvič keks sačinjen od dva tamna peciva spojena nežnim filom već je godinama deo Banini porodice i od tada pa do danas ostao je omiljena okruglasta poslastica mladih, ali i onih starijih sladokusaca.

Detaljnije

Trik je u Triku!

​TRIK

U čemu je trik popularnosti našeg asortimana slanih grickalica? Možda u njegovom bogatstvu i raznovrsnosti? U tome što svi proizvode dele savršenu ravnotežu hrskavosti i slanoće? Ili u tome što su savršen začin za svako druženje? Prosto je: Trik je u Triku.

Detaljnije