Proizvodi

Sve što radimo i sve što stvorimo je vođeno jednom jednostavnom željom: Da učinimo svet slađim i lepšim. Zato su naši proizvodi sačinjeni od sirovina vrhunskog kvaliteta po recepturama koje će svaki zalogaj učiniti malim trenutkom životne radosti i uživanja.

Skoro četiri decenije Banini je nezaobilazni deo slađe strane svakodnevnice miliona potrošača u regionu. Prefinjenim ukusima i originalnim recepturama kompanija Banini je nepogrešivo prepoznavala ukus i želje potrošača na lokalnom i regionalnom tržištu, što je rezultiralo činjenicom da su mnogobrojni naši brendovi postali njihova omiljena slatka navika.

Banini Kolači

Banini kolači predstavljaju ponos naše proizvodne tehnologije i simbol tradicije naše proizvodnje u kojoj već tri decenije uživaju generacije potrošača. Ova autentična linija proizvoda, kreirana po originalnoj recepturi, pruža iskrenim ljubiteljima slatkiša vrhunsko zadovoljstvo u osobenim kombinacijama prhkog testa, voćnih filova i punjenja i zavodljivih preliva. Specifičnu vrednost ovoj liniji proizvoda daju voćna punjenja i filovi koje proizvodi sam Banini po sopstvenoj tehnologiji, bez upotrebe konzervansa. Proizvodi iz linije Banini kolača stižu u dva osnovna oblika: nepreliveni i preliveni.