Proizvodi

Sve što radimo i sve što stvorimo je vođeno jednom jednostavnom željom: Da učinimo svet slađim i lepšim. Zato su naši proizvodi sačinjeni od sirovina vrhunskog kvaliteta po recepturama koje će svaki zalogaj učiniti malim trenutkom životne radosti i uživanja.

Kompanija Banini je zahvaljujući uspehu sopstvenog asortrimana i poštovanjem visokih standarda proizvodnje ostvarila poverenje brojnih maloprodajnih kompanija zainteresovanih da pod sopstvenom robnom markom potrošačima ponude slatkiše i slaniše visokog kvaliteta. U ovom segmentu na tržistu Srbije proizvodimo za lance kao što su Mercator S, Delhaize, Gomex, Univerexport, dok na inostranim tržištima strateški sarađujemo sa lancima Spar, Mercator, Lidl, Konzum, Tesco, Billa, Careffour, Auchan i Veropoulos sa preko 80 artikala.

AUCHAN

Groupe Auchan SA je međunarodna trgovačko poduzeće. Ovo je jedan od najvećih svjetskih trgovaca. Poslovni objekti rasprostryanyayutsya u više od 15 zemalja. Danas grupa ima više od 3000 objekata.

Rusija

Kroz svoje maloprodajne mreže, koja uključuje oko 211 objekata trgovine u Rusiji, tvrtka Banin, isporučuje proizvode pod privatnom oznakom "Pikantry" u sljedećim kategorijama proizvoda:

  • pereci
  • štapići
  • štapići s kikirikijem
  • krema